22.30

Min första lediga dag och jag har städat i princip hela dagen. Röjde alla mina kläder tror jag slängde 4 kassar. Nångång måste man ta steget att slänga alla gamla kläder också. Vet inte varför man sparar på så mycket skit man inte använder. Har även varit hos tandläkaren, har aldrig haft nå problem med det förr men tror jag börjar ogilla det , speciellt när dem ska hålla på att skrapa bort tandsten, usch.

Nog om det, imorgon ska jag provjobba för Suma.Hoppas verkligen det ska gå bra. Börjar sex så jag lär väl krypa till sängs om man ska hinna snoza lite också. 4.15 alarm.
Godnatt


Godmorgon

Har sovit omkring 11 timmar inatt, välbehövligt. Sista kvällen i receptionen idag då, känner att det är rätt skönt faktiskt, att börja på konferens sen känns bra. Får mitt påskägg idag också hihi. ett till för i år. 3 påskägg, fan linette jag håller inte vårat godisavtal. Har varit så duktig nu två veckor men nu är det fan påsk, påsk en gång om året och då ska man äta godis. Sen nästa vecka får vi  börja med springandet på riktigt.

längtar till fredagsmatchen, längtar till i helgen, längtar till påskveckorna* =)




Sleeping to dream about you


ny vecka

Hallå!
Helgen har bestått av mys hemma hos mig med nära och kära. Sen match i karlstad igår, vann med 3-2 otroligt viktigt vinst. Fick även min första matchens lirare för i år. kul! Nu gäller det på fredag.

En dag kvar imorgon sedan lov, ska bli underbart! Måste dock jobba lite så jag tjänar ihop lite pengar.

Här har vi min favoritklocka och spetsjackan jag köpte.


22:39






Har haft en mysig kväll med mina nära och kära cissi & sörling. Lagade mat härhemma blev tacos som vanligt. En kväll med bus och skratt. Nu sitter jag själv i villan, lite läskigt ja.. Måste gå och sova viktig match imorgon. Får sova med lillen inatt.

Godnatt


Friidaay

Har skrattat mig igenrom dagen! rolig dag på praktiken & sedan sjuk dag på staden med anna. inte alla som åker förbi mcdriven där man ska betala. stackars rickard som åkte hem med oss, "ja det är tur att det är tonade rutor här bak".

Köpte mig även ett härlig spets jackliknande plagg, och den häftiga klockan jag gått och vänta på. slänger in bilder senare nu ska jag njuta av min cupido sallad och fundera på vad kvällen har att erbjuda i ärentuna med ett hus för sig själv.




<3

Älskar att vi dansar fågeldansen nakna i duschen,en syn för gudarna.


bild från malaysia 08


torsdag

är som jag & anna brukar säga en dålig dag. torsdag, ja denna dag har inte varit så bra. seg. det är dock våffeldagen så middagen ser jag fram emot, även så helgen som börjar närma sig. En helg ensam hemma, skönt.
Sen på tisdag blir jag ledig från 31 t.om 15 april. så 2 veckors lov, lovely.



-

underbar dag.


en ny morgon av snö

vilken morgon, vakna upp och det öser snö ner. Nu får det vara nog snart, vi vill ha vår!
Pratade med samantha igår i telefonen, var för längesen. tycker det är så roligt att hon trivs så bra däruppe.Men såklart saknar vi henne. fan jag funderar lite över varför jag bloggar,det är nog mest för min egna skull, skriva lite. Men det är inget vettigt som kommer ut bara blaj. Jaja.

Frukost.



robert pattinson



Ingen träning idag, inte heller imorgon. Har suttit och skrivit Cv och ansökningar i princip hela kvällen, måste ha ett sommarjobb har ingen lust att jobba med fastighetsskötsel i år igen. Har även suttit och kollat på studentklänningar med syster. Börjar närma sig nu.
Imorgon börjar jag elva, sweet! 

Godnatt



Nu är den äntligen hemma!



tungt

tung förlust idag igen.

yes

brynäs vann!
nu får vi se hur kvällen ser ut.
puss



brynäs

Brynäs djurgården rond 2 kanal 5. periodpaus just nu 1-1. Järnkrok är bra!




godmorgon

eller ja, jag är vaken. ska åka och springa med laget på nautilus snart för att sedan äta på restaurang hörnstenen. matchen igår orkar jag inte prata om. vi förlorade. nu laddar vi om för örebro.
Hade en trevlig kväll med limpan,rosen & matte igår. Ikvälll får vi se om det blir vendel, vill så gärna gå på emmas 18 fest men det blir bara dit och vända.får se.




gameday

Ska strax åka iväg till samlingen. Vi möter Karlstad. nu kör vi.
Match sen vidare till matte.


Posetiva besked.

Praktiken är bra. Frågade Åsa idag om extrajobb till höst och det verkar mycket posetivt så jag hoppas på jobb där efter skolan. vore super.
Kom hem till brynäs tredje period på tv, 3-3 stod det men de torskade till slut mot djurgården match 1 av 7. fan. jaja vi tar dom borta.
Imorgon är det fredag, en fredag med första kvalserie matchen, en mysig lördag & en söndag borta i Örebro för kvalseriematch.

Det gulliga kollaget inlägget före lag min syster ut medans jag tränade. Hon är bra, bäst.


Lite du.


En bra kväll i ditt liv.






En person som betyder världen för dig








En bild du inte visste att jag tog.







En bild du är vacker.






En person du växt ikapp.







Som du brukade se ut.








En tid i ditt liv som är över.







Ett hav från barndomen du vägrade bada i.








En gata från barndomen du hälsade på i fjol.








Massa kärlek.








Någon du skrattar med.







Ett nyår du spenderade med att se ut som en idiot.







The one and only. Din bästa. Jesus.







Ett ställe du snart lämnar bakom dig.




förbjuden kärlek

Det får bli min lilla hemlighet.




bra dag

Fan va skönt. Var i waterlogen hela eftermiddag/kvällen. Riktigt kul. När jag åkte hem kände jag att jag längtade till jobbet imorgon, börjar stormtrivas. 


Kvalseriens matcher, snart börjar det!

Fredag hemma mot Karlstad
Söndag borta mot Örebro
Söndagen därpå match borta Karlstad
Fredag 2 april match hemma örebro

sovmorgon

Vaknade kl 10 , härligt att sova ut.  Jobbar 3-9 idag för att se hur det är att stå i receptionen på kvällen. Så varje tisdag blir att jobba kväll nu, tror jag kommer gilla det. Ska även vara i waterlounge idag, kan bli spännande. Nu ska jag åka till Kia för att beställa nya delar till bilen efter haren.. får se hur det går, de kommer antagligen fråga mig massor jag inte har någon aning om. Sedan blir det gymet och till knivsta. Fan vad jag vill att snön försvinner nu så man kan ut och springa rejält.


Skit i alla andra,vi har ialla fall varandra


måndag

jag saknar insperation

Hittade några gamla bilder







 

 


En dag i västerås

Vaknade upp med linette, åt frukost för att sedan åka iväg. Jag mamma och pappa åkte till västerås för att titta på Emelies & christoffers nya hus. Det såg rätt spöklikt ut men ändå mysigt så när de har renoverat klart det tror jag att det kan bli fint. Så får jag komma och bo där i sommar & träffa nytt folk! Det blev även ett restaurangbesök på ett grekiskt ställe. En middag som var den bästa på länge, Souvlaki med fläskfile och kyckling , pommes tzatsiki och bröd. så sjukt gott! Mätta som vi var vart det ett kort besök i hummelsta på vägen hem.

Nu ska jag slänga mig in i duschen. Trevlig söndagskväll gott folk.



Galet jävla sexig






jag ger mig själv körförbud

Inom loppet från 9/9/9 dagen jag tog mitt körkort har jag hunnit med en hel del. jag förstår inte hur jag kan ha så otur. allt händer verkligen mig. Vissa kör 10 år utan att ens bli stoppad av polisen.

En som körde in i baken på bilen
Jag som råkade backa in i en bil.
2 alkoholkontroller
en punktering på e4
en P bot på 700 kronor igår
och idag alldeles nyss körde jag på en hare på motorvägen & bilen pajar.

Känns som jag vill återvända till min hederliga gamla moppe.


min lördag

Kvällen bjuder på en tacosmiddag med Ciss, två timmars kioskarbete i allians & därefter en härlig kväll med Ciss, Linette & en massa godis. Kärlek. 

Bodyn jag inhandlade igår. love it





glädje

Gårdagen var rolig, som alltid med min bästa som sällskap. Jag & anna åkte till salabacke där det var mys med malin matte emelie. Därefter åkte vi en vända till Jonathan & alexander, var på spårhumör och bilresan hem bjöds på mycket skratt, eller hela kvällen bjöds på en hel del skratt. <3
Vaknade tidigt imorse runt 9 så vi bestämde oss för att åka till gränby, hittade en snygg bh & ett par örhängen, samt bytte storlek på ett linne jag fick av mami. Slänger in lite bilder










thank god it's friday

Äntligen fredag! Börjar gilla Nova ännu mera, det är folket runt om som gör det. Cissi, alla städbrudar, serverings&kökspersonalen, ja alla. finns inte en enda muntergök, vad jag märkt än.
Hamnade på stan en sväng efter, hittade en grymt fin body. lägger upp en bild senare, nu ska jag & anna åka en sväng till gränby och sedan vidare till Mattias där de vankas fredagmys i lass. Puss



gött

fan vilken rolig träning! mycket målvaktsträning, uppskattas.. Nu ska jag ta det lite lugnt se tv och sedan krypa ner i sängen.
Slänger in en bild från skolan i höstas.. känns som en evighet sen.




Grattis emma

Första dagen i receptionen avklarad. Lite pirrigt sådär i början men sen gick det bättre. Cissi som jobbar där är hur skön som helst. Dock gillar jag inte att stå och häcka så mycket, så på såvis var våningsservice roligare när man inte stod still en minut.  Fredag imorgon lovely.Ska ta mig ner en sväng på stan imorgon efter jobbet , är inte på stan allt för ofta nuförtiden. Ska se efter om jag fått in min innebandyväska, har äntligen gått och beställt mig en stor unihoc med hjul så jag slipper bära och kånka å med hjälmen utanför dessutom. Fredagskvällen bjuder på mys med malin,anna & mattias förhoppningsvis.

Grattis säger vi till denna underbart söta kusin , 18 år!





onsdag

Sista våningsservice dagen på praktiken gjord. Imorgon börjar jag i receptionen ska bli spännande med lite nya utmaningar. Räknar dock dagar till lovet & skolan, träffa vännerna. Nej nu tänker jag krypa ner i sängen, puss.


Tog emot några fler bilder från morfars 80 fest.










Vi säger godnatt

Vi kollade på det nya programet Dating in the dark. haha riktigt roligt att se hur deras miner såg ut när de fick se människorna i ljuset. Ett tv program jag tror jag följa , lagom tid precis sådär inann desperate housewifes.





Låten gör mig glad. timbuktu

men det som inte dödar mig blir jag ju starkare av
det är dags stirra upp skiten och göra smartare val
så knasst man kan vara, ja man smäller av
och de ät knappt att man klarar sånna sämre dar
innan det går för långt, nu är jag desperat
jag vill ju se till att göra nåt bättre av
denna korta tid som vi har här på denna planeten
kan man inte gå runt och skapa sina egna helveten
(Raahhh) äntligen så börjar ångesten släppa
och den bästa medicinen för mig är sånger som denna

Vi tittar upp ner, överallt
Jag sa: Upp ner och överallt
överallt Whooo

För the botten is nådd
Hur långt kan man gå?
Hur lågt kan man sjunka?
Hur kasst kan man må?
Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän
Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen


stressig men skön dag.

Praktikdagen har varit jobbig, väldigt stressig. Som tur var fick jag sluta 45 min tidigare och passade då på att åka en sväng till gymet. På vägen hem mötte jag bästaste niklas i svista. Han påpekade att jag blivit så dålig på höra av mig & jag skyllde på praktiken vilket till viss del är sant . "flickan börjar bli stor" fick jag tillbaka. Han ville även ha sällskap på akuten men jag hade ingen större lust att sitta där i flera timmar så jag tog en promenad med mami ute i solen istället. underbart. försökte även få med mig anna ut men ja det är ju inte det lättaste.

                                                      


                                           Jag ska bättra mig , jag lovar. <3






I knew I will make it.

För ca 1-1.5 år sedan hade jag brustit och grävt ner mig totalt. Men vägen var lång och den gav mig mycket ,nu står jag kvar starkare än någonsin med blicken högt upp mot en ljus framtid.







Matchen mot västerås

Igår åkte laget till västerås för att spela rond 2 mot västerås. Resultatet vart 4-4 men eftersom vi hade vunnit i fredags med två mål över så slog vi ut västerås. Nu går vi vidare till kvalserien sture. Så skön seger igår!!!

Länkar lite referat av matchen och intervju med vår tränare samt några bilder

http://dam.stensturebk.se/nyheter.php?id=5067

http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=4-AV_ID=1023155,00.html?from=puff

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=2244879&BroadcastDate=&IsBlock=










man slutar aldrig att förvånas

Ibland tänker jag bara på hur mycket jag hade gått miste om , om jag inte träffat dig.. men också hur mycket simplare allt hade varit.


Igårkväll vann vi med 10-8, helt galen & rolig match som fortsätter i västerås imorgon. jag hoppas hoppas hoppas verkligen att vi tar hem det. Så vi är ett steg närmre. Vore guld. ett tack till hälften av släkten som var och kollade & stöttade.

Gick upp 10 imorse för en springvända med laget & därefter lunch. Sedan bar det av till månkarbo där vi fikade & firade emma vår 18 åring lite smått, rejält firandes ska det bli den 20. Kvällen blir lugn likaså som gårdagskvällen.






peace

gillar jennys smygfoton på rumpor, busfrö...  Saknar er fjällisar.


Yes, nu kör vi.







Lilllördag

Precis hemkommen från en trevlig dag på praktiken. Nu är det bara att slänga i sig mat & iväg för att träna stures småttingar & själv träna därefter. Inte en lugn minut.

Förresten stod det i mitt horoskop att jag skulle satsa på att festa denna vecka, det skulle göra mig gott. Är riktigt sugen på att gå ut ikväll... men icke... alkoholförbjud är inget för mig.





hockey

Lugn dag på praktiken, lugn vecka rätt skönt. Jag vart så himla sugen på skorpor m ost och eftersom linette ätit upp i princip hela påsen haha fick jag & anna åka till storvreta en sväng. lovely med bil!

Nu blir det älskade brynäs mot djurgården på tv sedan desperate housewifes & att sova.. att sova i sin nybäddade säng.




min helg

Sen uppdatering om helgen. Efter matchen i lördags var det firandes men jag skulle åka till morfars 80 fest i ärentuna först. Riktigt trevligt & roligt där, hade velat stannat lite längre men jag kom så sent så partyt var över för alla gamlingar där. Åkte vidare in till stan gick ut med syster & mattias för att vänta in laget och fira med dem. Träffade på Tess, emma Johanna därinne också. Så när laget väl kom hade jag redan lessnat på saluhallen så jag och tess gick därifrån. Mötte upp några vänner senare igen.

Söndagen spenderades med linette. ägnade ännu en dag åt innebandyn kollade på sirius- storvreta derbyt. Underhållande match. En söndag som var sista dagen på sportlovet & det kändes väl inte allt för kul. slit och släp idag igen på Hotellet. 5 veckor kvar till påsklovet..

Nu ska jag mysa lite med limpan.




RSS 2.0