Nuså

På midsommar afton var jag jasmine philip malin erik i öregrund. Eller vi var där ett tag, sen åkte vi till gräsö. blev en flopp kväll men den togs igen dagen efter på björkis hade riktigt kul där! ännu bättre var det med kusinernas, sörlings och vännernas sällskap.  Riktigt sweet. Jaja här har jag lite bilder från Öregrund & även några spårade videos jag lägger upp på face.










mer kommer, när jag orkar

Hej!
jag har inte orkat uppdaterat.
Jag har bilder från midsommar bilder från annat, massor kommer sen. hittade även några bilder från förra sommar´n





'




mer kommer, när jag orkar

Hej!
jag har inte orkat uppdaterat.
Jag har bilder från midsommar bilder från annat, massor kommer sen. hittade även några bilder från förra sommar´n





'




onsdag

Ser ut som det blir en utgång ikväll ändå :)


Blev även lite shopping





Today's pictures











Nu jävlar ska det pressas


don't turn around, just go.

Glömde säga att jag hittade ett present kort jag letade som en galning efter för 5 år sedan. Det låg i garderoben, presentkort på bikbok 1100, trist att det giick ut för fyra år sedan..

Imorgon ska jag träffa Mikaela, har inte setts sen skolan, ska ligga och soola hela dagen! underbart





fineally

Garderoben är klar, äntligen!





Dagens repeat


who says I can't get stoned?

Hej! ställde klockan på halv 10.. snoozade lite, det måste ändå vara en en av det skönaste sakerna att göra snoza. Löve. Nu ska jag sätta igång med kläderna och garderoben. Lär ta hela dagen. Puss



piece of mine

A long time ago you took a piece of my heart and I never really got it back. Now it's time to win it back on my way struggeling to get forward. You see even if there's something left I leave it now with memories saying that it was good time in my life, a time when I almost feeled as good as completed. A friend of mine reminded me that I'm worth more and also that life has so many things waiting for me to do. And now it's time to make a future, a future with people who cares about you and love you. i've just left a big part of my life behind, school. it's over and I feel like my life just get started and I have a long way to go, a way with success and also adversitys but when i'm there i will make it through them with all my heart because i will get it back.






Jag

Jag jag & jag

extreme room makeover

Jesus.
Har hållt på hela dagen att skruva och sätta i hop den nya garderoben. Nu sitter den som gott på plats men nu kommer det svåra. Alla grejer som ska in.. Hur det ska sättas för att det ska se snyggast ut. Just nu ligger allt ifrån innebandyhjälmar till klackskor på sängen & såklart ett berg med kläder.  Hittade ett gammalt linne jag hade på mig när jag slutade sexan.. måste lägga in en bild , så sjukt liten haha. Anna var med mig när jag köpte den minns jag. Nej nu ska jag äta rabarberpaj & glass och sedan ska jag göra nåt annat, nåt helt annat.. ;)






-

There is so much more..

nu har jag bestämt mig.


Igår besökte jag Johanna bräck, som sakt allt för längesen så det var kul att prata ikapp! hade en trevlig kväll. Ikväll får vi se hur det blir, Ska iaf övernatta i stan. Puss








ffffredag!

Godmorgon
Idag ska jag få träffa johanna, va längesen! kommer bli skitkul!



löve.


Nytt







En gammal färsking


Alors on Dance





Godmorgon. Mobilen hamnade lite på vift igår, fick som tur var tillbaka den på morgonen.  Nu ska jag in till staaden, Luncha och kolla lite med Jasmine. Sedan blir det iväg till  linette och rimbo för att spendera kvällen och natten där. Sen är det fredag och om vädret tillåter GÖTEBORG!!!

alors on dance,
Puss



hey i made it, i´m the worlds greatest.

Det var skönt att jobba idag, Känna att man lever. Har legat hemma & slappat för det mesta.. Dagens funderingar är om jag skulle gå ut ikväll eller inte.. jag får se.


Våran ljusa golfkarriär








Godnatt

Nu har jag och syster gjort premiär med farsan på golfbanan. Bilder och videos kommer. Nu blir det sängen, jobb imorgon.

en läxa

Sovmorgon till ett haha välbehövligt efter gårdagens nervositeter... Dum som man är åkte jag och cecilia lite bil efter jag druckit vin till maten.. & det skulle ju snabbt få sina konsekvenser. Efter att ha gått och skrattat på en kyrkogård åt något helt annat skulle vi vidare hemåt.. Mitt ute på landet runt 1 på natten står en bil och har på helljus jag tänkte va fan är det för idiot och blinkar snabbt med helljuset.. Därefter ser vi átt det är polisen, Och vid det tillfället har vi aldrig varit så rädda jag och cissi framförallt inte jag, trodde verkligen mitt körkort skulle ryka där. Men alkoblåset visade inget som tur var.. Där får man för att man håller på som man gör.. damn.


Nu har cissi åkt, usch saknar henne reedan. Vi skulle ju göra allt i sommar ju bruden, nu får jag vänta sex långa veckor tills du är tillbaka. Ha det så bra nu min vän.


italiano

Hemma gjorda Piroger med tacossås, krydda, vitlök och massor med smaskigheter och italienskt vin. Jordgubbar och glass till efterrätt, vilken måndag. love.Nu ska jag cykla över till sörling´s.

Ibland är jag bara för söt


a little bit bored

Hej snyggingar!

Var en mycket rolig kväll igår jag och cissi träffade fick besök mer tänker jag inte avslöja. Idag blir det lugnt, sörling kommer förbi strax sedan ska jag träffa cissi en sväng innan hon åker också. Börjar bli lite uttråkad måste jobba. på onsdag är det dags. en dag iaf. Sen i helgen blir det förhoppningsvis Göteborg med mina systrar, vore underbart.


Pigg & glad.

Heeelluuu!
Idag har varit en mycket bra dag! Var till ikea med mor och far köpte en ny garderob med massa nya saker i. förhoppningsvis ska mina kläder få plats där sen.. vi får se när allt är hemma :) Nu ska jag vidare till Storvreta och äta en avskedsmiddag med ciss och linette. Cissi åker till USA i sex veckor på tisdag. Fan vad jag kommer sakna henne!
puss på er


girl camp

har varit i allians hela dagen. det var ett läger som vi sturedamer var ledare för. tränade lite målvaktsträning för pluttarna, rätt kul faktiskt. 

Hade en riktigt trevlig och rolig gårkväll måste jag tillägga. Den vart bättre än väntad, tack vare mina älskade vänner ciss och maria.Vi var hos min kusin rickard i ärentuna som satt upp partytält för ett antal personer, haha vi fick även nya namn majs, bajs & cissi, vilket var maria.. Hoppas få spendera lördagskvällen med detta folk igen vore super.  Nu blir det nygrillad, fy fan va gott!




å så var det älskade fredag igen

Cecilia Erngren kom på besök igårkväll,vi lekte lite och sms roulettade en hel del på kontaktlistan haha inte allt för ofta vi beter oss bra. men jag gillaré.

Nu bär det iväg till staden, ska lämna in de kvarstående pengarna till kalas för vår skiva. Sedan blir det tacoskväll och en sväng förbi rickard & hans fest.

På mig har jag en utav mina favoriter, tröjan från carlings.


Jag har en hemlighet.




Hola amigos.

Linette var förbi nyss, även syster, som jämt kommer hem till middagen. haha, dagens ungdom. Tur att vi är så vackra..

loveeee

jag känner att allt jag orkar göra idag är att se på älskade one three hill med bra sällskap.




malaysia

lyssnar på With you med Chris Brown vilket får en att väcka upp en massa minnen från malaysia <3
är det någonstans i världen man ska åka är det dit och till Kuala lumpur.



one three hill

Shuuus!
Har precis gjort ett par misslyckade våfflor som bara smakade smör.. blä. Nu sitter jag och drömmer om barcelona och vill åka dit nästa vecka. grymma uteställen. För övrigt ska jag sätta på one three hill boxen jag lånade av min älskade granne. 

åt helvete med vaffles...


inatt är jag din

Sitter och lyssnar på tomas ledin, gillar alla hans sköna sommarlååtar. Ska strax åka in på möte med zuma och se hur jag ska jobba i sommar. har nu bestämt vilka veckor semester jag ska ta. Vecka 29 Då vi ska till Italy med familjen sen ecka 34 då förhoppningsvis Jag & anna tar en sista minuten annars står jag där själv i mitten på augusti med semester.. haha yeah.  pusss

if i had eyes in the back of my neck i would have told you that you look good as i walked away

Med en stel rygg och febran igen... så sitter jag här och äter nudlar. Är skapligt irriterad på att jag antagligen börjar bli sjuk igen när det var mindre än 2.5 veckor sen sist.  Vill tacka nicke också för att han var så snäll som väntade på mig runt en timme idag. 

"I alla ens stora stunder och dagar i livet märker man vilka som står än nära och vilka som inte gör. "

morniiing

godmorgon!
med en varm kopp choklad i handen sitter jag och kollar på sista minuten resor. Hittar jag någon billig åker jag, onsdag eller torsdag. Ska stoppa i mig lite lunch nu sen ska jag och niklas åka in till stan, ta en fika i solen för att sedan bege oss till läkarhuset. ska ta bort två skitstora leverfläckar på ryggen, wish me good luuck.


 (ful bild på mig, dock en av de få bilderna jag har på dig och mig så den får duga.)


monday it is

Hallå bloggen!
Vaknade av ett ivrigt samtal från sörling´s. Hon ville köpa mina vita converse som är för stora. Så idag har jag gjort affärer, haha. Fastnade ett tag vid tvn då bert ljung sändes. Men nu ska jag röra på mig & åka in till gränby med mamma & kolla lite. Sen ska jag leka med nickee.
 

               
 

"den som älskat kan ej glömma"


Kom inte med blommor till min grav när jag dött
kom med dom när jag lever
Spela inte min favoritlåt till minne av mig
spela den för mig så jag kan höra
Fäll inga tårar för att jag är borta
utan gläds med mig när jag ännu är här
Nej gör ingenting vid min grav
jag är ju ändå inte där


soooool

har legat och solat hela förmiddagen med anna, gött!




tivoli

Bilder från igår kväll. Åkte lite karuseller, haha skitkul. kanske inte bästa dagen att åka karuseller på mådde lite illa där i slutet eller vad säger du mikaela?











vilken jävla lycka!

Jag har varit med om paniken efter att hitta en klänning, jag har varit med om att testa allting inför morgon dagen, fixa håret hos bäste vän och fixa naglarna kl 12 på natten. jag har varit med om den ivriga längtan efter morgon dagen och spänningen som gjorde att du inte kunde sova en blund. Att stiga upp och känna att idag kommer bli en av mina livs lyckligaste dagar. Från champangefrukosten till lunch i skolan med uppträdande av lärarna till allvarligare snyfttal av läraren i klassrummet om livets allvar. "nu börjar livet" - visst, en ny väg i livet startar men den gamla och delvis jävligt roliga i det stora hela försvann. Dock kunde jag inte få fram en enda tår förrän vi sprang ut och jag kramade mormor som hade tårar i ögonen. Då måste jag erkänna att det föll en, men utav ren lycka.
Kan inte beskriva känslan av att springa ut från skolan och att åka flaket, flaket var det roligaste på hela dagen, bland det roligaste jag gjort i mitt liv. Skrek som en galning och lyckoruset går inte att beskriva men de som själva tagit studenten vet nog själva hur jävla härligt det  var. Skulle vilja göra om det redan, flera gånger om. Kvällen började på skarholmen och slutade glatt på bj med syster malin och camilla, tack för kvällen ni gjorde den bäst.

Nu har det redan gått en dag, & jag önskar redan jag fick göra om allting igen. Villen känsla, vilken dag jag kommer minnas som den bästa varje dag. Studenten 2010- TH3























studen 2010!!!!!!!!

Nu har jag upplevt allt, jag skriver & lägger in bilder senare




fix & trix

Nu blir det en jävla massa göra här hemma. Städa rummet blir nog första punkten så bara slå på feet musik på spotify så går det nog vägen det med.




and here wo go

Sitter på sista lektionen nu.. dags för lite fika. Samtidigt som en härlig känsla är i magen är jag lite nervös för att gå ut skolan, en trygghet man haft i alla dessa år ändå. men fy fan va det ska firas imorgon!!! 




hahah


utgång eller ej?

kan inte rikitigt bestämma mig om jag ska ut eller inte, men det lutar åt det. fan sista skivan ju.
Dagen har princip bestått av fika,betygsnack och en sväng på stan för att köpa en studentklänning. har haft hela året på mig men såklart ska jag köpa en 2 dagar innan. sista skoldagen imorgon med EN lektion kvar känns skapligt weard...




mammas födelsedag

1 juni vilket betyder att mamii blir hela 51 år, grattis!





Vår skiva

Min skiva, den var lyckad. Middagen och alla nomineringar.. Ja allt.. Lärarna tog upp en och en och berättade vad vi skulle göra om 10 år. Jag skulle jobba som bilskolelärare.. komiskt när jag själv kör lite galet. Klassens blivande Einstein....? blev jag.. haha vilket betyder att jag inte är allt för smart i vissa lägen även fast jag själv tycker jag är rätt inteligent =)
inte vilken skiva som helst utan en som satte djupa spår, en kul kväll med härliga klasskamrater jag länge kommer minnas. Nu är det inte långt kvar käre vänner. 












RSS 2.0