Dagen med stort jävla D

Ikväll då jävlar,
då jävlar ska de bli en oförglömlig kväll,
TH3



Mors dag

Min mamma är så bra.







fiesta

Hej mina kära!
Cissis skiva på stadsteatern var lika rolig som jag förväntat mig, mycket folk bra musik och härliga människor. vad fattas? Får hoppas på att våran IMORGON blir lika rolig om inte bättre, ser framemot det så sjukt mycket! Men först och främst är det lördagskväll & en mycket trevlig sådan, ska till flustret med laget & festa. Sover i lägenheten inatt igen så jag kan åka till mia imorgonbitti. Men innan jag orkar sätta klackarna på dansgolvet måste jag sova en stund, vi somnade runt halv 7 inatt tror jag. Så en liten tupplur på soffan känns inte allt för fel.

Pusss!  



Stockholm

Halluuujs
Har varit i stockholm hela dagen med klassen, varit på grand och sedan gått på stan i desperat behov av att hitta både skiv och studentklänning eftersom den jag inte skickat efter har kommit än.. bra style by stars är. Hittade en cocktail /rockig skivklänning iaf så då återstår bara den vita klänningen.. Nu har jag inte tid att skriva nå mer ska slänga i mig lite mat dra på mig svart vitt tema och gå på cissis skiva, fan va kul.



jag lovade er bilder, här har ni bilder.


















but in all the missory there´s a brightness so clear

Hela dagen har gått åt till att försöka få ihop skivan, har varit en hel del problem med detta så därför fick vi ordentligt ta tag i det idag.Har haft en rejäl klump i magen men nu är vi på banan igen & säljer biljetter för 80 kronor styck. skivan äger rum den 30 maj så hör av er om ni är intresserade, tror vår skiva kommer kick som ass, 20 brudar´s skiva, komigen killar kan det bli bättre?

Får strax besök av denna fina vän, har inte träffat honom på väldigt länge. men nu kommer han på lantisbesök för att få sig sina biljetter, kul. en bild från balen i nian



Mexiiicoo

Hola!
Förlåt för dålig uppdatering har varit mycket senaste dagarna..
Tisdags var jag & mikaela på två av ekebyklassers skiva, jag hade kul. Kommer några bilder senare, mikaela tog en hel del. Sen upp tidigt på onsdagen för att vara mexicanare i skolan. Vi hade resmässa och marknadsförde vackra mexicoo. Gick bra, tror vi tar en topp tre plats.










dumb & dumber

Denna dag har bestått av skolarbete, samt 5 timmars arbete att få i hop alla klassens band. Jag tess samantha och felix satt och tänkte tills vi knappt orkade andas. fy. men nu är det äntligen klart! Kollar på dum dumare just nu, det måste vara en av världens mest roliga filmer. den är bäst.



en hjälpande hand

nyligen hemkommen från tesselimess. Pluggade faktiskt, eller gjorde en uppgift pallade inet göra den själv så mycket enklare med brainhead tess. haha pratades även en hel del om studenten och skivan det är i princip vårat samtalsämne hela tiden i skolan nu förtiden.  Nej nu blir det nog sängen, natti



marley and me




längesen en film fick mina tårar att rinna ner för kinderna.. Lejonkungen var det senast tror jag och det var några år sedan. Så underbar film, riktigt sorglig i slutet.


regnig morgon

Aloha!
Vaknade av ett samtal om magsjuka, blä träffade rikard igår vars hans bror sjuk...Hade skitkul igår, vi var först hos cissi, ciss ja sörling pratade och skrattade om i princip allt. Sen åkte vi in till staden & hängde lite på framfickan, rätt mysigt. 

Todays thoughts.. Ja jag ska nog inte röra mig så mycket utomhus iaf.. Blir nog hemma, anna ska klippa mig också, min trogne frisör, hon är bra.

tudells sålänge.



free fallin

Nu kilar jag iväg till Storvreta & ser vad som sker där, & sker för kvällen.
puss.



chillin and grillin

Ärentuna vann. Vi har även kommit fram till att starta upp ärentunas damlag, till nästa år. Skulle vara superkul. Härliga soliga dag, såklart ska det grillas! Kommer bli en mysig kväll.
Årets första dopp kom också, för mor & far. Jag återstår.





Det ska va gött å leva annars kan det kvitta

UNDERBART VÄDER!!!

Kvällen igår var mysig och fylld av skratt med tokiga cecilia. Satt på stadsteatern och´hade födelsedagsmys för sara. Upp å jobba 6 imorse så nu är jag lagom trött, redan hemma kort dag. Fotboll nu, ärentuna har hemmamatch å en jävla massa sol på bena, funderar på att dra dit i bikini nästan och bränna blek som jag är. Men nu jävlar ska de pressas.


jag vet vem jag är, när jag är hos dig.

Godkvällll!

haft en tung skoldag, arbetat för engångs skull. inte ofta det händer på lektionerna må jag säga. kom hem solade lite, sen har jag legat i hamocken med syster 2 timmar, hur skönt som helst! Hamocken är guld. Imorgon blir det en kort dag slutar 11-12 nånting sen stadsbesök. Måste titta om jag hittar någon klänning att bära på vår skiva 30. Kvällen spenderar jag med en gullunge.

Pusss!



fa fa l’americano!


och jag bara stog där, mållös.

Idag inhandlades det lite grejer. Det blev en vågtång, ett par cykelshorts och ett linne. saker jag behövde. Har ingen koll på min ekonomi, måste gå & skaffa mig en internetdosa tror jag, kan vara på tiden.


4:a whisky i ett thumbler glas med is tack.

ville bara flika in och berätta att jag pluggat asset av mig denna kväll. Gin,Rom,Tequila,Cognac,Whisky å gud vet allt. Hoppas att något är kvar i hjärnan imorgon.

Godnatt

school





Första skoldagen. Kunde inte sitta stilla på våran första timme. illa. Jag tror jag kommer ha svårt för de veckorna. Det bästa är vännerna & solen!


söndag

Hallåja!
Börjar ta sig, imorgon är det skola & det ska faktiskt bli skönt. Slippa vara hemma ligga dega på soffan och vila för att bli frisk. Kan inte hjälpa att störa mig på en viss person heller. Om man nu kan blogga om mig skriva saker & sedan fjäska för mig hur stor respekt har du inte för mig då.. Fast det borde du ju ha.

Nu blir det duscheen , peeace!



-

Vill ni ställa frågor feel free. Om inte skit it. Nu går jag och sover och förhoppningsvis inte vaknar upp såhär sliten



It is all about the feeling

En doft du minns & så väl kommer ihåg. Den doft du längtat efter att få känna igen. En doft som såväl beskriver nuet du befinner dig i. En doft som är viktig. Tänk dig att den försvinner, byter riktning. Den är borta. Hur du än luktar igenom alla kläder finns den inte där. En doft du nu kommer ett sakna.


fridaynight

Fortfarande sjuk. Blir en helg hemma.  Fan va ja vill mycket. Vill ut & dansa, vill ut och resa, vill träffa folk. Har i princip umgåts med pappa 1 bvecka snart. Träffat Anna och syster några gånger. thats it.

Eftersom biilderna är borta, Luke perry





Dålig uppdatering jag vet.

Ska jag vara ärlig har jag lite glömt bort bloggen, lagt den åt sidan. Men jag dyker upp när man minst anar det. Är fortfarande sjuk, skulle vara rätt skönt att få vara ute och känna värmen i det fina vädret men nej soffläge.

Nu till en tråkig sak, eller irriterande. Vår gamla dator uppgraderade sig själv & raderade därför alla bilder jag har på den datorn, dvs 10 års liv. Har haft datorn sålänge & det var fullt med utomlands bilder,bilder från ärentunaskolan,ekebyskolan ja allt! Värst av allt är ändå att alla tror det var upp mot 500 bilder på mig & anna från småttingar till nu är borta. kul. De bilderna var dem bästa. Life´s a bitch. Jaja nu släpper vi det.

Solero Pineapple tror jag kan bli sommarens glass. godnatt


Skivor

Hej!
Mycket att berätta..
Sjuk som jag är är min bästeväns skiva once in a lifetime så jag skulle bara gå. Var jätte kul att vara med henne & se hur fin hon var. Jag vart ju såklart sugen att gå på årets skiva på flustret, så syster kom så snällt och hämtade mig & klädde upp mig med alla hennes prylar & ihop plockande kläder till en snygg outfit. Vart en riktigt rolig kväll & jag är glad att jag gick ut, även fast jag visste att jag inte skulle bli friskare. Men det var värt det, kunde inte missa. Nu sitter jag här och snorar, tror febern börjar krya på också.  Jag skulle hemskt gärna vilja bli frisk nu så jag kan jobba fredag lördag & fira tess. Ikväll är det Sofia sörlings skiva också, en av mina närmaste vänner är riktigt ledsen att min kropp inte orkar. Hoppas din kväll blir super.

Nu ska jag hinka i mig vitaminer & hoppas på det bästa. Fick även ett till jobberbjudande idag till sommar, det går bra nu.
Slänger in bilder på min fina anna lavén.












Cecilia Erngren




Du är den personen som har kommit mig närmare är någon annan under senaste åren, tack min vän jag älskar dig.


fan.

totalt sjuk, 39 graders feber. Första skoldagen på 12 veckor imorgon & annas skiva.. är det tack och hej?

Jag ska inte klaga, men nu klagar jag.






Ont i halsen & huvudet. grrreeat. Det går ju iofs överallt så inte så konstigt att man blivit smittad. Ipren är mina små hjältar.

Tänkte åka iväg till mattias & ta det lugnt, pappa är sjuk så jag icke vara hemma. Ikväll blir det nog lugnt med vännerna.



Hallå

En fredag hemma än sålänge. Får se vart kvällen tar vägen men har egentligen ingenting emot att vara hemma heller, är supertrött efter denna vecka.
Var på skiva i onsdags med mikaela, träffade mycket roligt folk från gamla klassen t.ex. Hade trevligt sällskap hela kvällen & dagen efter var det bara upp på praktiken. Idag var det min sista dag, kändes väldigt konstigt. Efter 10 veckor är det slut och skolan börjar igen på måndag. Kunde inte gått nöjdare & gladare därifrån med huvudet högt efter toppbetygen & med jobb i höst. Skönt trivs riktigt bra där. 

Helgen blir nog lugn, eller är planerad lugn, ska hämta syster imorgon i sthlm. Sen måndag tisdag är det skivor. Nu ska jag se klart på anna anka. Magnus är vårat hatobjekt.

Pusss




sweet as sugar

Hej!
vilken lång dag. Jobb 11-19 sen iväg till kvarnen, rackarberget och storvreta för att hämta ut den efterlängtade biljetten till skivan imorgon. Skivan imorgon kommer nog bli bland de roligaste skivorna pga de är 3 or i vår skola som äger rum. Några från gamla klassen i ettan. Ska bli sjukt kul!
Men först blir det hotellet sen jobb med syster coca cola demo på citygross kom och hälsa på så får du smakprov på en ny coca cola smak.De bjuder vi på.

Nej nu blir det sova om jag ska orkar med dagen imorgon. Godnatt


en sak till, jag hoppas.


studiobilder med mamma








 





La stockholma

Minns inte sist jag sov ut, underbart! Söndag, jag & mamma ska åka till sthlm för att knäppa kort i en studio. Syster tipsa oss om det så vi gör det som en kul grej. 3 klädesplagg ska man ha med sig, fan va svårt. Kavajen ska med det är det enda jag vet just nu. Måste gå och rota i garderoben.


we are suppose to be soulmates

Hela mitt liv har jag kännt att jag varit den personen. Både du & jag kan fortsätta låtsas men jag har slutat sen du tog allting förgivet.


Full rulle

Hej på er!
har snart varit vaken dygnet runt. nej men nästan. Efter en lugn valborgskväll gick jag upp 5 för att jobba, men det var värt varenda slant jag tjänat ihop idag. Behöver pengar till alla skivor. Premiären på walls skiva var som sakt mycket lyckad! Ikväll bjöds det på middag med laget hos tränaren. Delades även ut priser varav ett till mig som årets utropstecken, inte ofta jag skryter men då var jag stolt. umgicks resten av kvällen med cissi & linette, vi åkte till en fest i stenhagen. Nu blir det sängen snart, har längtat efter den hela dagen.

Godnatt med en bild från valborg


RSS 2.0