seriesegrare, nu väntar kval!


























http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=4-AV_ID=1020469,00.html?from=puff

Nu jävlar

Nu är det snart dags. 3 timmar till matchstart. kommer bli så otroligt spännande!!!! Nu jävlar kör vi sture!!


Shopping

Shoppade lite med linette & jasmine idag. Var tvungen att köpa ett par jeansshorts hoppas jag inte lägger på mig
allt för mycket. nejdå så fort snön försvinner ska hårdträningen börja, jag & pappsen ska springa var & varannan dag har vi gett oss på jaja, eftersom vi har ett superviktigt derby imorgon passar fredagskvällen inge bättre än med en lugn och skön bästiskväll!



Fin tunika från Hm, samt en mascara & trosor.

.

Snyggt linne jag fann på holmlundsrea



Slitna lite halvslappa jeansshorts från cubus & ett par leggings från holmlunds





rimbo

Åter igen i rimbo hos linette, gillar stället känner mig som hemma. Har haft en lugn träning med mycket taktikprat inför lördagsmatchen, revanch!

imorgon väntas ett tidigt stadsbesök & förhoppningsvis lite shopping också!





sweet dreams

Hemma efter en lång kväll. Efter träningen åkte jag till svartbäcken där Sofie Ingrid & tess hade bänkat upp med chips dipp och godis. trevligt välkomnande haha. Mycket mysig kväll alldeles för längesen.

Godnatt





all night long




Sov hos sörling inatt & efter alla skräckfilmer gick det bra att somna efter ett tag.. Kom precis hem från gränby har gått med mami & tittat lite på en massa kläder, provade även ett par slitna jeansshorts bara för att känna känslan av sommar i några sekunder..

Nu väntas kycklingsspett med jordnötssås från amazing thai sweeet , sedan blir det gym med ciss & därefteter innebandyträning. Hade velat gått ut idag men det får bli på lördag istället.






jag säger bara baseballs


Vi lekte lite på gården















klänning

Sitter & funderar på att det nästan är dags med studentklänning snart.. Eller iaf att ordna. Syster gav som förslag att sy upp en klänning, funderar lite på det. Här har vi ett exempel på en mycket fin klänning , gillar den.




en vän






en vän som alltid ställer upp
en vän som alltid gör än glad
en vän som man är sig själv med ut & in
en vän som man känner sig trygg hos
en vän man kan berätta allt för
en vän jag skulle göra allt för
en vän som man inte kan tänka sig ett liv utan
en vän som är min bästa vän
en
vän som jag älskar


sportlov

Gårdagen med mina tjejer var super trevlig! Eftersom det var lite snökaos sov jag hos linette, lika mysigt som alltid.

Idag bestämde sig jag & sörling för att åka lite skidor i storvretaspåret, & vad kunde inte passa bättre efteråt än med en isglass? haha varm choklad hade nog varit snäppet godare. Skönt var det iaf & jag tror det blir ett varv imorgon också om det inte är allt för kallt men 24 minus låter rätt häftigt. 

Sportlov, hur härligt är inte det.. Ska verkligen njuta av ledigheten nu & bara umgås med mina kära. & verkligen sova, att inte behöva ställa väckarklockan är det bästa. Dock ska jag se hockeyn imorgon bitti finland- sverige kan man inte missa men blir nog till att gå och somna om direkt efteråt. älskar't.

Slänger in några bilder från gårdagen







lördag

Jag & linette vaknade nyss av damsugarn.. Hade lite myspys igårkväll efter matchen. Vi vann i sudden 5-5 en väldigt viktig poäng inför derbyt. Nu ligger vi en poäng före. 

Nu väntas frukost & oboooy.
Ikväll blir det discobowling & middag med några nära & kära, vi ska fira wallan i efterskott.. Sedan får vi se vart kvällen tar vägen.


sura miner



baby I'm right beside you

Ibland är det okej att tycka synd om sig själv. Idag gör jag det, idag tycker jag synd om min arma rygg. massage någon?
Imorgon är det en efterlängtad fredag en fredag som innebär match mot iksu. Nu väntas mat & träning.



 bild från 31 oktober 09



:

jag säger bara, sov innebandy, ät innebandy, tänk innebandy.








tanken slog mig

Pratade med therese i telefon ikväll rätt länge, tänkte ringa mikaela snart också. Helt sjukt vad man inte håller sig uppdaterad om vad som händer i vännernas liv när man praktiserar. Praktik, träningar, ja blir inte mycket tid för att träffa sina vänner. Tänk bara då efter studenten, inte kunna komma till skolan & berätta höra om allt som hänt /händer varje dag. Trist.


En bild från skolavslutningen i 9an. <3


aloha

Har haft en lugn och bra dag, slutade två. Har också upplevt min första alkoholblåsning idag, inne på kvarnen, var lite läskigt faktiskt haha. Sitter & funderar på om jag ska färga håret imorgon... ett måste iaf! Känner att jag sitter och skriver om lite allt möjligt just nu aja,

Har precis ätit en semla förresten, har inte varit så förtjust i det förr men det börjar ta sig, gillar det lite mer, så den slank ner. Ännu mer fika blir det om ett tag hos mormor som fyller 79 ,känns som att det var lite onödigt att jag sprang som en jude på gymet nyss.




i en värd full av liv

Hemma igen. vart en vinst igår mot holmsund 10-3 så nu avgörs serievinnarna årstadertbyt.. Lagom hett.
Helgen har varit trevlig, mysigt att bo på hotell & umgås med laget.

Praktiserade idag igen vill bara få veckan gjord och helg! Ingen träning idag så linette kommer hit och umgås, vi ska nog se storvreta matchen på tv hade vi tänkt.





vinst

Vann med 8-5, vart en spännande match!
Har precis ätit gott med laget, nu väntas det mys på hotellet med massa härliga lagkamrater & godis. Imorgon möter vi Holmsund.

Fick precis en alla hjärtans dag present i förskott  av bästaste linette. En jättesöt nallebjörn som håller i ett hjärta, det gjorde min alla hjärtans dag!

Trevlig lördagskväll på er!

vinst

Vann med 8-5, vart en spännande match!
Har precis ätit gott med laget, nu väntas det mys på hotellet med massa härliga lagkamrater & godis. Imorgon möter vi Holmsund.

Fick precis en alla hjärtans dag present i förskott  av bästaste linette. En jättesöt nallebjörn som håller i ett hjärta, det gjorde min alla hjärtans dag!

Trevlig lördagskväll på er!

Umeå

Är på plats , scandic hotell i ume. Fräscht hotell. Ska alldeles strax gå ner & äta lunch i restaurangen. Sedan väntar match mot Umeå city!

Skriver senare hur det gick
Puss

life will smile for you, it's true.


friday it is.

Man uppskattar verkligen fredagarna mycket mer när man jobbar än går i skolan. Har haft en mysig fredags eftermiddag med mina vänner ciss & wall. Vi åt på cupido och gick senare på bion valentines day. Filmen var bra pga av alla kända skådespelare annars var den ingen speciell egentligen. gullig på sätt och vis.  

Imorgon bär det av upp till umeå. dubbelmöte.





sov gott det ska jag






tidig dag

Spenderade gårdagen i knivsta, mysigt.
Slutade två idag, hur skönt som helst, sitter hemma och bara tar det lugnt för tillfälligt. Fick en massa planer inför sommaren, sitter och kollar på resor utomlands. Hur skönt vore det inte att åka utomlands dagen efter studenten?, dra en sista minuten. Funderar på det. linette kommer nog hit om ett tag & gör mig sällskap tills träningen.

Hur underbart är det inte att komma hem och se att vi äntligen har fått hem filmen Badliv! Se den!







bean

Han må vara världens roligaste skådespelare, & söt är han också.



here we go

Första dagen på praktiken avklarad. Den var helt okej, trevligt folk, känns som jag kommer trivas. Ska vara på våningsservice 4 veckor i sträck, kroppen lär vara lagom mör. Sen reception & konferens.

Känner att det kommer bli en väldigt tidig kväll för mig idag.
puss






kväller

Min lediga dag har varit mysig, vaknade runt halv ett sen har vi tagit det lugnt i rimbo.Gick ut ett tag också så skönt med solen. Träningen därefter var rolig, hade lite målvaktsträning vilket inte händer allt för ofta så det var skoj!, ser framemot helgens dubbelmöte uppe i umeå. 
 
Skulle börjat på Nova idag men ska börja klockan 10 imorgon istället, nu börjar det bli lite nervigt men det ska nog gå bra!




baby before it's to late.

Gårdagen började i bälinge bygdegård, Lans fyllde eller fyller 19 år idag grattis! Vi var inte där så länge innan vi åkte vidare in till stan där jag & marcus gick in på kalas. Hade en riktigt rolig kväll faktiskt,blev en hel del dansandes, det gillar vi!

Kvällen ska spenderas ute i rimbo hos kära Linette & även min lediga morgondag. sweeet!








 


godmorgon

Yes it is, godmorgon. Somnade runt halv 3 igår, vaknade nyss av ett samtal från Nova Park. Haft en riktigt bra morgon med min bästaste Linette. Vi funderar på att gå ut och åka skridskor eller pulka, vore sköj.

Ikväll blir det utgåång!




Godnatt


kvällen

Kvällen hos samantha var jätte mysig. Det bjöds på hamburgare & klyftpotatis även den kladdigaste kladdkakan samt chips och godis. Ganska proppmätt just nu. 10 sköna brudar skulle träffa sam en sista gång innan hon åker imorgon, buhu. <3 vi kommer sakna dig.

Snart kommer linette hit och sover med mig. Hon är för bra. 
 





 





meet me halfway




Lite sen uppdatering från i onsdags.  Började med att vi hade kvällsserveringen med klassen allt var frid och fröjd tills vi märkte att några blivit bestulna på plånböcker och mobiler..  idioter från skolan.
Hur som helst gick klassen ut för att parta tillsammans en sista gång innan praktiken, kom och tänka på det idag vi syns igen 12 maj.. sjukt. Aja Kvällen var hur rolig som helst , träffade på snyggcimon först på kalas sedan gick jag till vip där klassen var. Träffade många trevliga vänner.


Ikväll blir det middagsmys hos samantha med 10 härliga vänner, gött!
Ha en trevlig fredag






shopping


dra mig baklänges

Äntligen var samantha tillbaka i skolan som vi saknat henne! dock åker hon till sälen på lördag tills maj.. Har blivit bjuden på en avskedsmiddag fredag at her place.

Är heeelt slut..
Var på stan och köpte serveringsbyxor köpte även en as ball klocka som dock hann gå sönder innan jag kom ut från affären, var bara att lämna tillbaka, surt. Har hittat en adidasklocka som bara måste bli min.. 

Jag kunde inte vara mer mör än vad jag är i kroppen just nu. Jag och Ciss bestämde oss för att köra ett 75 min fyspass på Nautilus. Vi visste nog inte riktigt vad vi gav oss in på. Var i likhet med fotbollsfysen man hade förut, men det var ett tag sen. Nu däremot är det så jäkla skönt, & pricken över i:et att vi börjar halv 3 imorgon.  

nu ska jag ta mig en kall smoothie m m m muums!




 


Grattis pappa

Sitter i skolan, pest och pina vill hem. sista veckan i skolan nu innan praktiken, skönt! Sedan väntar hela 12 veckors praktik. Dagens bästa är att det äntligen är innebandyträning igen, var längesen.

Grattis säger vi också till amanda wall som blir 19 idag.




RSS 2.0